Kód produktu:
S1
Cena bez DPH:
1 074,38 Kč
Cena:
1 300 Kč
Dostupnost:
Na vyžádání
Záruka:
24 měsíců
Kurz je zaměřen správnou přípravu kvasu, měření cukernatosti a práci s kvasnicemi a enzymy. Kurzy probíhají v naší školící místnosti s sídle naší společnosti v maximálním počtu 5. učástníků na jeden kurz. Kurzy budou organizovány vždy v sobotu.
Tématický obsah kurzu :
-
Měření (vhodné měřidla, obsah necukerných látek v kvasu ovlivňující výsledky)
-
Příprava kvasu (příprava ovoce,docukrovávání, vhodné nádoby)
-
Enzymy pro ovocné kvasy (Pektináza - příklady použití a dávkování)
-
Enzymy pro obilné kvasy ( Alfa amyláza,Gluko-amyláza-
příklady použití a dávkování.
-
Šlechtěné kvasnice (kmeny kvasnic, příklady použití a dávkování)
-
Dotazy
Harmonogram:
08:45 – 09:00 příchod klientů na kurz
09:00 – 10:30 Tématické okruhy
10:30 - 12:00 Dotazy a obecná diskuse
Místo konání:
Kurz se koná v Ostravě v sídle naší společnosti na adrese : Teslova 1129/2b , 702 00 Ostrava.
Ukončení :
Certifikát o absolvování školení.